Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är den begravd

Den sista provokationen
tog där den skulle
Den ständiga oppositionen
lade sig på tvären

Om graven är raklång
blir positionen tvärlång eller ihoprullad

Begravningsgästerna som nyss fällde en tår
suckar och blickar mot himlen
sneglar mot klockan
längtar efter kaffe och en smörgås




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-06 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP