Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat vill finna

 

Stråken dansar i lekfulla drag

över himlens strängar

fyller universum

med palettens alla toner.

 

Vinden drar min kropp

bestämt i flodens riktning 

pressar mina händer dit

där pulsen slår som hårdast

aldrig vill jag drunkna

inför tusen drömmars blick

aldrig be om att få göra

det man förväntar sig.

 

Jag kämpar uppströms

mot målet

hjärtat vill finna.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-06 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP