Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som sig i leken ger får leken tåla......

Vi leker
En lek

Som är
Vår
Egen

Ingen insyn
Ingen som
Vet vad
Som pågår

Tyst, tyst....

Vår egen hemlighet

Du styr
Spelreglerna

Jag följer dem

Med klar
Förvissning

Att om jag
Låter mig
Förlora

Så boostar
Jag ditt
Ego

Och du
Märker
Inte ens

Att den
Som hela
Tiden
Styrde spelet

Var jag


















Fri vers av Virvelvind
Läst 423 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-07 20:18



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Kul att jag av misstag skrev "kön" i st f "skön"...

2018-02-08

  Petter Wingren
Skillnaden mellan officiell makt och reell makt. Kul vändning. Jag vill läsa den djupare än "kvinnan bakom mannen". Kön känsla av "got you".
2018-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Virvelvind
Virvelvind