Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arne Ugglemosse skrev en text jag sedan läste och skrev som svar på, i kommentaren.


Kritik på en text (1743) rick





Läser och begrundar
nya tider stundar
solen i envig
mot månen trevlig
vandring genom lundar.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-18 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP