Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 9.2-18

Kråkor söker
ätbart bland förpackningar
återvinning




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-09 10:30



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Kul!träffsäker!
2018-02-25

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbar iaktagelseförmåga! Din fina haiku är bevis på det!
2018-02-09

  Marita Ohlquist VIP
Smart fågel som äter upp resterna som vi inte borde ha slängt!
2018-02-09

  limerick
Kråkor har, glädjande nog, förstått det fina med återanvändning och att jordens resurser inte är outsinliga.
2018-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP