Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen tittar fram

 

Solen tittar fram

Vårens första tvekande

Inför allt det nya

 




Bunden vers (Haiku) av StinaJ VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-09 12:59



Bookmark and Share


  ULJO
Härligt
2018-02-12

  Annie b'larsson VIP
Vilken underbar haiku.

"Vårens första tvekande
Inför allt det nya"

och våren själv, har glömt att det är den som är det nya. Vackert!
2018-02-11

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla när solen äntligen visar sig igen...och värmer...fin haiku...
2018-02-11

    ej medlem längre
Ord som är solvarma med växtkraft!
2018-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haku om förändring!

Snart lyser den tydligt och klart
allt blir ljust och underbart.
2018-02-09

  ULJO
Fin tillförsikt
2018-02-09
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP