Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En studie av poeter.se





Poesi pågår, av Julia Pennlert, Umeå universitet.

Finns på nätet, skall läsa den i helgen.




Fri vers av Marita Ohlquist VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-02-10 10:14



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Tack för informationen. Låter intressant.
2018-02-14

  Janina Kaminska
Tack,!
2018-02-13

  ULJO
Intressant
2018-02-12

  KattenKin VIP
Tack för tipset! Jag läste lite i artiklarna, men det gick inte att ladda ner avhandlingen fast det stod att den var nedladdad 160 ggr. Spännande att poesin här uppmärksammas!
2018-02-11

  Olof Lagerhorn VIP
Intressant, spännande och roligt att det skrivs om och att det forskas om Poeter.se
2018-02-11

  Valter Örn VIP
Människors innersta tankar behöver uppmärksammas och analyseras.
2018-02-11

    Peter Söderqvist
Spännande.
2018-02-10

  ResenärGenomLivet VIP
Kul att sidan uppmärksammas...
2018-02-10

  Maria Sundelin VIP
Låter intressant
Kramar
2018-02-10

  Kungskobran VIP
Ett annat tips
Juliana Fiedorczuk ( polsk poet)
diktsamling Syre
2018-02-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra tips!
2018-02-10

  Öknens Ros VIP
Låter intressant.
2018-02-10

  Larz Gustafsson VIP
Allt kan analyseras sönder.

2018-02-10

  överlevaren VIP
Intressant!
2018-02-10

  Larz Gustafsson VIP
Hyvlar hon av folk?
2018-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP