Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skum


hav

jeans eller inte där då

vad spelar det för roll jämfört med friheten

att bestämma om

parallella universa

obetalbart olika

skiljande hav skummande blått grått vitt

jeansen dekoration bekräftelse så rätt och så egalt




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-12 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly