Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans kramar

Du finns alltid i mitt hjärta
du är min tvillingsjäl
jag vet att du alltid vill mig väl

Jag får alltid dom kramar jag behöver
dom svämmar till och med över

Mitt liv är så ljust och glatt
det förändras nog inte över en natt
Om alla i världen detta kunde få
då kanske vi mera fred i världen kunde uppnå




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-12 12:58



Bookmark and Share


  ULJO
Tänk att få uppleva sådan kärlek. Ta vara på den. Det är få förunnat att få känna så.
2018-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP