Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från 2011


Obestämdheten


Du tränger dig in i mitt undermedvetna och besöker mig om natten,
där skapar vi minnena som vi aldrig gjorde i verkligheten.

Jag tycker om den personen jag träffar i mina drömmar,
så kommer realiteten ikapp mig som påminner om dessa skilda världar.

Du får bära ansiktet för någon annan jag gillar.

Fantasin om ett möte med dig slår mig i bakhuvudet,
där platsen såväl som tiden en gång blir rätt.

Men det fortsätter vara en dröm,
och jag vet att jag borde släppa taget.




Fri vers av SofieVem VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-02-12 21:05



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Fint om tvivel och det att "illusionen som upphöjer oss är mer värd än tusen sanningar" så vi måste upptäcka världen igen och igen.
2018-02-23

    ej medlem längre
Man måste väl få drömma lite också :) Annars är det ju mest grått tycker jag
2018-02-14

  Marita Ohlquist VIP
De två sista raderna är ett berörande avslut på en bra text!
2018-02-14

  Janina Kaminska
Tycker om din dikt. Drömmar är livsviktiga.
2018-02-13

  Stay Golden
Dreams are nice, but that's all they are''
2018-02-12
  > Nästa text
< Föregående

SofieVem
SofieVem VIP