Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartsjukans alla sidor

Jag känner något dör

Ett hjärta som faller i bitar

Och nya sidor av mig själv uppstår

Jag blir elak och vrider kniven till där det gör ont

Vi kom hit successivt, men jag vet inte riktigt när 

Nu finns ingen återvändo att begrava gammalt groll

Vi har redan tagit sönder oss själva 




Fri vers av SofieVem VIP
Läst 5 gånger
Publicerad 2022-04-09 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofieVem
SofieVem VIP