Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vackraste själarna

De vackraste själarna

Är de som levt till max och dött

Gånger om

De som trillat, klättrat, snurrat

Fortsatt

 

De vackraste själarna

Är de som sårat och sårats

De som vägt alla val i en vågskål

Tagit rätt och fel beslut

På samma gång

 

De vackraste själarna

Är de vars känslor rymmer

Ett universum

Som ingen lyckas nå

Fullt ut

 




Fri vers (Fri form) av SofieVem VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-31 21:37



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Där träffade du mitt i prick!

Jag bokmärker den dikten/ texten! <3
2023-09-14
  > Nästa text
< Föregående

SofieVem
SofieVem VIP