Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stjärnor som ser inget ljus

 

Stjärnor som ser inget ljus
Som lever i de stora stjärnornas skuggor

Är galaxens mästerverk

Själar som ser inget ljus
Som lever i existensens skuggorna

Är livets underverk

Drömmar som ser inget ljus
Som kvävas bakom kulisserna

Är människans mästerverk

Barn som våldtas i öppet ljus
Kvinnor som misshandlas och våldtas i ett öppet hus

Är samhällets underbar mästerverk

Dikter som sensorers utan rättigheter
Och bränns levande på gator och torg

Är demokratins underverk

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2018-02-13 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP