Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bädda säck

Det var längesedan
det bäddades säck
Kvällarna gick
morgnarna kom
Plötsligt en dag
var du bara väck
Tänk bara
Tänk om

Det hade kommit
en sommarkväll
Där det bäddats
säck igen
Pappa, kom tillbaka
är du snäll
Jag känner mig
vilse och liten än
Tänk bara
Tänk om






Fri vers av Sara Helen VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-14 17:10



Bookmark and Share


  ULJO
Bädda säck. Ett skämsamt trick, roligt men inte för den som blir utsatt.
2018-02-16

  ULJO
Bädda säck. E
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Sara Helen
Sara Helen VIP