Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spela och sjung

Din hand för stråken
Över universums strängar
Och låter melodin
Med alla sina ojämna partier
Trubbiga och klara
Mörka och ljusa
Eka i det evinnerliga
Till otaliga rösters sång
I ett kaos av kakafonier
Av eufonier
Av olika ord
Och skiftande betydelser

Vad sjunger du till vilka toner?

Vilka stämmor hör du till din egen melodi?




Fri vers av Verner Ask
Läst 330 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-14 19:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns för många diskrepanser och dissonanser.
Och är man begåvad måste man plockas ned på jorden.
2018-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Verner Ask
Verner Ask