Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Låt oss prata sorg

 


Kom!
Och möt mig i mitten!

Låt oss prata sorg!
Låt oss dela sorg med varandra!

Den förbjudna sorg!
Den otillåtna sorg!

Kom!
Jag möter dig i mitten!

Låt mig tala sorg!
Tillåter du mig tala sorg!

Om de gamla sorger
Om de nya sorger

Om de kommande sorger
Om de sorgens avsluten värld

Kom!
Och säg någonting!

Kom!
Och gissa någonting!

Betänka tiden är kort!
Betänka tiden är över!

Du borde sagt någonting!
Jag borde gissat någonting!

Våra sorger är förbjudna att talas om!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 291 gånger
Publicerad 2018-02-15 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP