Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trastens resume

Trasten sa så här till sin fru
du,jag måste jobba över mycket nu
Det kostar så mycket med barn och hem
jag ska jobba till långt efter fem

Men när dagen är till ända
han unnar sig en krogvända
Frun får absolut inget veta
för då rasar hon med känslor heta

Ett glas eller två och sedan gå hem
lägga sig att sova
Det kan väl ingen skada det vill jag lova
På morgonen åter till jobbet igen
och samma procedur efter fem

Glasen blir fler och fler
till sist får han inte jobba mer
Vem ska nu betala barn och hem
ja han får väl fundera,vem?




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-16 11:20



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra och tänkvärd text!
2018-02-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!
2018-02-16

  ULJO
Synd om den trasten. Men han har ju tagit ett beslut som får konsekvenser och den ända som har lösning är ju han själv. Han får väl gå i tearapii och ta tag i sina problem. Inte minst för fru Trasts skull.
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP