Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klassisk tävlingslek!


Bara ett ord! Säg bara ett ord!

-Bara ett ord!
-Är vi ovänner?
-Säg bara ett ord( Och pekar med pekfingret mot personen)
Personen ; -Karaoke!




Bunden vers av Mim
Läst 161 gånger
Publicerad 2018-02-16 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim