Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förening

 

 

möt mig i gryningen

medan daggen ännu finns

där i gläntan väntar jag

med spänd förväntan 

i varma känslor vi funnit

två själars förening

två kroppars längtan

två hjärtan som slår i samma takt




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-17 12:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett ljuvligt möte...vackert...
2018-02-17

  Per Drysén
Morgonmötet med den älskade njuts
2018-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP