Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

 

 

 

åh, käraste min

dröj ej så länge till

länge jag väntat

väl ej förgäves

 

om du mig sviker

sorgen mig tar

och livet mig stjäl

det dyrbaraste som finns

 

säg mig du älskar

att vi är en och samma

förenade själar

orden vi äger

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-19 12:44



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
TRIST
2018-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP