Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersol

vintersolen
glidande längs taket
snömassor




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 662 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-19 18:47



Bookmark and Share


  Nanna X
i Skåne ingen snö som ligger kvar
men katt på hett plåttak
2018-02-19

    ej medlem längre
snarare undanglidande skulle jag säga
2018-02-19

  lodjuret/seglare VIP
Inte bara begriplig, även gripbar, formlig.
2018-02-19

  ResenärGenomLivet VIP
Fin haiku...ja, än håller vintern oss i sitt grepp...
2018-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP