Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Interstellar caterpillar

 

 

 

Interstellar caterpillar 

Kryper igenom maskhålen i rymden 

Mest hela dan för det 

Det är vad han gillar 

 

Interstellar caterpillar

Gör stjärnstoftburgare 

Som han sedan grillar 

Tillsammans med några andra

Caterpillar killar

 

Interstellar caterpillar 

Vet ingenting om att han en dag

Kommer att förvandlas till  

En av galaxens vackraste rymdfjärilar 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-19 21:47



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Som Musks Tesla i rymden
2018-02-22

  Spik

Wow va coolt!
2018-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP