Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redan som liten

Redan som liten såg jag
Dig
i någon annans arm

Redan som liten såg jag
Dig
gladare med någon annan

Jag gick vidare med
Dig
i min hand

Jag gick vidare med
Dig
varje dag

För jag var gladare med
Dig
vid min sida

För jag var gladare med
Dig
tills en dag

Allt tog slut med
Dig

Allt tog slut med
Dig
föralltid

Men redan som liten såg jag
Dig
i någon annans arm




Fri vers (Fri form) av anesthesia
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-20 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anesthesia
anesthesia