Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en Rörelse är vi allt

Ensamma kan vi inget
Men i en Rörelse är vi allt
Då när vi tillsammans nått befrielsen
Hörs universums djupa bullrande skratt




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2018-02-21 09:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kollektivismen kan bli en noja. Det har den blivit i Sverige.
Befrielsen når man när man tar emot Befriaren, Jesus. Honom kan man få kontakt med redan här.
Man behöver inte vänta på Maitreya (läs: Antikrist), som ändå bara är en förförare.
2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP