Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningen med kärlek

 

 

som snön faller

så faller också du

i kärlekens famn

mjukt och följsamt

 

så låt dig fångas

av denna känsla

så lycksalig

av eufori

 

en del av livet

men ack så nödvändig

för människan

för livet självt

 

utan kärlek

dör livet ut

ingen glädje där finns

kämpa för kärlekens skull

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-21 12:15



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
"Utan kärlek dör livet ut" (rad 13 och 14)

Väldigt viktig text även i sin helhet!
2018-02-22

  Per Drysén
Utan kärlek lever många sorgset
2018-02-21

  Marita Ohlquist VIP
Underbar lovsång till kärleken!
2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP