Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådär

Jag ser på tv med döda ögon
Dokusåpa

Jag lyssnar på mina vänner
med trötta öron
Problem

Jag förundras av lobotomin

När blev vårat reaktionsmönster
Tillika med realityshows?

Allt är som Bluetooth
Det saknar kontakt

I alla fall ingen som syns, eller känns.




Fri vers (Fri form) av SofieVem VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-02-21 10:12



Bookmark and Share


  Stay Golden
Forgotten how to play
2018-02-21

  Tomas Karlsson VIP
Jo, den riktiga kontakten börjar nog mer och mer saknas...
2018-02-21
  > Nästa text
< Föregående

SofieVem
SofieVem VIP