Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ångvält...


Trumpna toner

_________________

Blödande toner

skriker genom märg

Hjärtat vill inte känna

Vill inte

Vill inte

 

Genom krossat glas

värmer solen

Intet skall få dess

strålar att falla i sorg?

Vaggande toner

där jag vandrar genom glas

längtar naturen

längtar naturen

 

Kan ännu känna ekarnas suck

genom nya orkaner

värker dess rötter

brustna grenar

sargade stam

när skräcken får fortsätta

rasera liv

rasera liv

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-02-22 03:06



Bookmark and Share


  Stisse
Du är en lysande poet. Det vibrerar och berör och man känner en större livskänsla efter att ha läst din dikt.
2018-03-09

  Lasseman VIP
det är detta jag kallar poesi.. vackert i sin sorgsna ton
2018-02-23

  Maria Sundelin VIP
En blandning av hopp och förtvivlan
Kramar
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP