Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tänker du göra!


Vad tänker du göra

Innan allt försvinner



Samla pengar?

Knulla runt?



Gå i trappan?

Där du ger fan i vem som lider


Av dina steg!?


Eller vad tycker HEN???


Det vill jag veta om er människor


Är om ni inte vill bemästras av feta jävla nassar

Igen???????









Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-22 13:53



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ner med SD (nazister), bekämpa dem och deras gelikar!
2018-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt