Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om min katt som inte mår så bra, men är mig kär!


Jag vet inte vad det är för fel på dig!

Jag vet inte vad det är för fel på dig!
Du, min kära kissevän!
Du är snart 8år och så rödrandigt fin!
Rödrandigt Tigre`
Du min lilla Vän!
Du min lilla Katt!
Var ska du sova i natt?
I min säng, din soffa eller himmelen?




Bunden vers av Mim
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-22 14:50



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Håller tummarna för att det ska gå bra!

Gillar sista raden som i mina öron är en vemodig fundering som är så påtaglig i sin rakhet!
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Mim