Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föråt mig om du kan!





Jag är en man som aldrig går över gränser gentemot någon!

Förlåt mig att du inte kunde facebookhata mig!


Jag är en ganska ren man-slagit några uppkäftiga "män" på käften!


Har min egen norm

Skiter totalt i er politiska korrekthet







Jag orkar se män som tagit liv


Jag orkar se olyckan

Jag orkar finnas

När de gråter



Alla övergrepp kommer förr eller senare

Ta räntan

Kommer gnaga din själ till små delar





Och det är inte du som skall döma

Du har samma mandat som alla vi andra levande


Är du sugen på att straffa

Döda någon annan levande


Då hoppas jag att du miss
lyckas


För din skull



Personligen skiter jag i vilket.



Jag skall kontrollera mina krafter

Vill inte se mönjan sprida sig

Vill inte vara en förgripare

Vill bara vara i fred!


Som ett ensamt djur

Med otrolig överlevnadsinstinkt


Visserligen ett rovdjur

Som vi människor

Är och förblir


I en biotop där jag hör hemma

Äter jag för att finnas



Varken mer eller mindre.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-22 16:25



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Man måste mobilisera orken , kanske inte så mycket för sig själv som för sin omgivning
2018-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt