Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är det jul igen.


Jodå, visst är det så.
Tiden skenar.
Det har ni väl märkt?
Man hinner knappt griljera skinkan
förran semlor och påskägg
trängs på matbordet.
För att inte tala om sill,
snaps och jordgubbar...
Regnrusk, lövräfsning,
kantarelljakt, advent,
lussebullar och första glöggen
passerar förbi i ett nafs.
Som sagt, ska man hinna
organisera året julklappsjakt
är det dags att starta nu...








Fri vers av Stardust VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-22 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP