Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något måste gå sönder


Prinsessa på vift- minnen från en februarinatt

Händer på insidan av mina lår
tungor i min navel
en av dem är fin och har massa svart under ögonen och i hjärtat
alla säger att jag är snövit
tampongtricket; doppa en tampong i valfri spritsort stoppa under armen-klar!
livet snurrar
jag tar allas killar för det är sån jag är
luktar smuggelsprit och någon annans spya
vi tatuerar oss i porrljuset
leker strippor leker kära leker vuxna
jag ska berätta alla trasiga hjärtan inatt
Häng Gud av Ebba dunkar upp min kropp till dansgolvet tills satan kryper in i oss
hoppar över ett staket med vin öl cigg i handen
shit vilken skön brud
väntar på att nån ska komma och plocka upp mina skärvor
rädda mig
älska mig
tjackar röker tar e
jag är superwoman och inget är omöjligt
säljer piller
jag är evig och odödlig och vuxen
alltid för alltid
festen dör men jag lever
mina jeans är för tighta
tar av dom och allt tyg som skaver
tar av alla som skaver
blir ensam igen
har ni sett snövit nånstans?
blir hittad och bortslängd
händerna i luften vi ska bli fulla livet är meningslöst
någon skriker på mig
tror det blommar på hans huvud
kräks på blöta gräsmattan
skriker att jag är poet nollsexfemton
har tappat cykelstyret över mitt liv
du och hon håller hand över mig
tror jag drömmer
du är fin i lyktstolpsljuset
och skakar på huvudet åt mig som ligger
ligger i blötgräset
ligger med alla
världens alla
konturer löses upp
snövit vet att hon lever för hon har ont i magen




Fri vers av glitterflicka
Läst 495 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-02-24 00:09



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
En jävligt stark text!

Denna måste jag bara bokmärka! <3
2023-09-14

  gunnnar nylund VIP
Kontrasterna tycks dansa med
varandra i ett håll-i-gång.
Bra vetja!
2018-02-24

  henke_r
Högklassig poesi!
2018-02-24

  Flisan
Förlåt om du tar illa upp.
Men det här är så oslagbart bra och på något sätt bitterljuvt! Jag tänker bokmärka och applådera. Skulle buga inför dig om jag kunde också.
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

glitterflicka