Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kära arbetarkamrater...


Till min chef och mina kollegor:

Fuck you motherfuckers. Damn jag menar allvar. Vilka schimpanser var de som jobbade på de här stället innan mig? Nivån av deras idioti har spridit sig över varenda centimeter av varenda jävla vrå att min iq sjunker nittioelva poäng så fort jag går in genom dörrjäveln. Och va är grejen med en städutrustning som är lika skitig som en offentlig toalett i t-centralen? Hur ska man kunna städa smuts med mera smuts? Berätta för mig någon jag ber. Jag är genuint nyfiken. Hur gick tankegången där? Hur blev de så fel? Man blir ju för fan sjuk av rena tanken på att städa. Det är så skitigt att till och med rena tanken blir oren. Jätteoren blir den. Väldigt väldigt väldigt oren. Och hur ska jag kunna jobba om jag är sjuk hela tiden kära kapten chef? Du vet att de där stället kommer rasera utan mig. Borde inte din prioritering vara att hålla dina anställda vid liv längre än två veckor? HUR SKA JAG KUNNA JOBBA OM JAG ÄR DÖD? Det är allt jag säger. Och utöver allt jag säger, det jag försöker säga är snälla låt mig ta lite pengar från kassan så jag kan köpa en ny jävla mopp.

våran mopp är en flopp
jag behöver ett dropp
min puls tar fan stopp
ett långt jävla hopp
ge mig kaffe i kopp
jag behöver ett dopp
i fucking desinfektionsmedel.
nasty äckliga jäkla skit. och jag rörde vid det. jag kommer aldrig bli ren igen. jävla bög.




Övriga genrer av Nellie629
Läst 336 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-24 05:22



Bookmark and Share


  H.C.B
hälsa chefen från mig så löser det sig säkert. Vem är jag? En kille som bråkat med bandidos och inväntar rättegång till sommaren, för strunt saker... blir väl nån månad igen. Kram, stå på dig!! Det måste du. bra att du skriver. Jättebra, så gör även jag när jag måste få bort känslor m.m
2018-03-09

  H.C.B
byt jobb
2018-03-09

  Fulbergarn
Störtskön ramsa, juh :) om ett jävla aber.
2018-02-25

  Thomas Widemark
Hahaha! Det var ord och inga visor!
Underbart. Får för din text önska dig en fin kväll och en ny mopp!
2018-02-24

  Silverstripe
Din tunga är rakblad
dina ord är bly
en fullmatad versrad
i en top notch meny
du har attityden
du tar inte skiten
"ba' stick eller lyd 'len
här kommer eliten"
2018-02-24

    ej medlem längre
Bra rimmat och stimmat :)

Jag är äldre och har för egen del kommit till insikt om att svordomar och fula ord inte brukar hjälpa mig att förbättra vardagen ...I detta fall gör jag ett litet undantag och ber arbetstagaren i texten skrika....Faaaaack!

(Jag vill understryka att jag svurit som en borstbindare tidigare i livet ;) )

Kan mot bakgrund av texten även ha stor förståelse för arbetstagarens frustration över sin arbetssituation.
2018-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Nellie629
Nellie629