Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dåligt dåligt sämre samvete


värde-lös existens

du sätter din fot innanför tröskeln
det kommer en ånger smygandes med
jag som mådde okej, varför gjorde du de?

jag känner förvirring, jag känner skam
ser mig i spegeln och skäms ännu mer
en vidrig liten dotter är allt jag ser

'din otacksamma lilla flicka'
snälla röster i huvet kan ni bara sticka?
jag dränker mina sorger i allt jag kan dricka

du sa du är inte värd att känna nånting
svälj allt du har och tänk ingenting
hoppas du lär dig och blir van
ditt värdelösa lilla barn




Fri vers av Nellie629
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-09 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nellie629
Nellie629