Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trés bien mi amigo. mmmmh, såsigt...


rhyme for me baby rhyme

slå dig ner Mister Runt
låt mig prata för en stund
jag ser och hör, vad du gör
seden är så som sig bör

hör du knackningen på dörrn'?
den led så ledes ut på sjön
kan du tälja som en man?
kan du välja som jag kan?
....vem?

han därborta hörrudu!
kolla DÅ, jag pekar ju! 
vi måste sluta fan typ nu
klockan är ju nästan sju

tillbaks till hit.


va var de nu vi sa vi va?
va i fucking allsin dar?!
tvi tvi tvi och ta i trä
det svarta fåret säger bä
öpp ti norrrrland ska ni mä?

yääää B)




Fri vers (Fri form) av Nellie629
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-08 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nellie629
Nellie629