Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla utom jag

jag vet vad jag känner 
jag vet vem jag är
men i mitt hjärta 
famlar jag när

jag ser hur du lider
det greppar min själ
jag tappar min känsla
jag vill bara väl

drunknar i alla 
förutom mig själv
jag tar mig tillbaka
och drunknar igen


mitt liv de står trasigt
när jag bygger ditt hus
jag vill bara inåt
men går bara ut

 

jag hoppas i slutet 
att de var värt
att ge upp mitt liv
för det du håller kärt

 




Fri vers av Nellie629
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-24 08:33



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Igenkänning!

Det ska man akta sig jävligt noga för - att ge upp sig själv och sitt eget liv! :-/
2023-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Nellie629
Nellie629