Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag mår kanske inte så bra

blir de corny om jag rimmar?
svar: ja.

okej, vi har alla dessa stunder, right?
vi har konstiga tankar n' kind'a nasty sight
får jag bara fråga en fråga mig själv?
är det ok att chilla och gilla sig själv?

okej i'll admit, jag åt lunch idag..
istället för att fasta eller leva på blad
nu är jag kluven, fan borde jag böta?
betala av synden av att låta mig äta

jag vill ha motivation
man får inte vara lat
vill du sitta och vila?
de blir en rast med självhat

fan känner mig inte vidare glad...
mitt huvud säger 'du är gnällig som fan,
jag ser dig som svag'


har noll fantasi
har noll energi
nånting är fel
känns trasig och stel

jag siktar på en quick fix
jag tar en promenad
försöker förbättra
allt som är jag

det kändes okej
tills min mage la av
blev du tvunen att äta?
fan nu känns ingenting bra.

 




Fri vers av Nellie629
Läst 252 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-16 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nellie629
Nellie629