Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
håll de oredigerat. bara håll de så, vem har sagt att du behöver redigering vännen?


som ingen annan

skjut mig i huvudet nu som bara du kan
dina ord kväver min röst
hör hur jag tappar andan
elda min ångest nu som bara du kan

du får mig att gråta 
du får mig att ta
klivet tillbaka
du vet vad du sa

liten och dum
kan ej ta beslut
hur kan du veta så mycket?
jag är riven i tu

mitt hjärta blöder
du skär så bra
jag har inga händer
du binder så bra

så gör mig illa precis som bara du kan
ta sönder mitt liv så som ingen annan
jag älskar dig pappa
så som ingen annan

 

 




Fri vers av Nellie629
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-12-30 13:02



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Briljant svärta! Gillas skarpt!
2019-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Nellie629
Nellie629