Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destination

Bortom hav vid soldränkt fält
i skuggan skogens tysta skall
livets värme frosten smält
från köldens hårda vall

Droppen trillar utan mål
vill ej solens värme fånga
finner lugnt sitt rätta spår
innan kroppen blivit ånga

Hittar mjukt en rofylld mylla
i mörkret fröet kärlek får
livets mening modet hylla
i var droppe som målet når




Bunden vers av Tony Berglund
Läst 175 gånger
Publicerad 2018-02-25 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Berglund