Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya röster

Spjutet i handen tvekar
köttet låter spetsen vila

Sjunka in
i besvärjelsen

En fågel på dess axel
kvittrande stål
främmande tunga




Fri vers av Tony Berglund
Läst 196 gånger
Publicerad 2018-02-28 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Berglund