Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urkraft

Jag älskar Dig Jessica!

Jag vill skriva det över himlens rymd!
– kärleken som ej längre är skymd

Jag älskar Dig Jessica!

Jag vill skrika det från ett berg!
– orden som är inpräntade i min märg

Jag älskar Dig Jessica!




Bunden vers av Tony Berglund
Läst 226 gånger
Publicerad 2018-05-05 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Berglund