Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rebellion

Come now
walk the road
brisk and cold
young as old

Come now
eyes sewed
mind corrode
no magic owed

Come estrange
dare decode
embrace the change
choose your road




Bunden vers av Tony Berglund
Läst 190 gånger
Publicerad 2018-02-28 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Berglund