Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fabric Era

Frihetens kraft fått villkorlig dom
av ämbetets ögon så torra och döda

Klubban är slagen av ledare from
dömer en svaghet så styrka kan flöda

Ruttnande tungor av barn slickas rent
välfärden göder sin uppbyggda hägring

Näriga munnar sjunger så lent
endast döden är sann i sin fägring




Bunden vers av Tony Berglund
Läst 176 gånger
Publicerad 2018-02-25 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Berglund