Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDEN

Små fina ord

kan värma

och betyda 

så mycket

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-25 18:52



Bookmark and Share


  ULJO
Så lite som kan göra så mycket
2018-02-26

    Birgersdotter VIP
Så sant
2018-02-25

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa, det är så sant...varm kram till dig i vinterkylan...
2018-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP