Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk inte

Andas.
Var inte still.
Håll tankarna upptagna.
Känn inte hur allting spänner och gör dig orolig.

Tänk inte på att du kommer vakna och åka på jobbet.
Tänk inte på att när du varit dina timmar så kommer du inte tillbaka.
Tänk inte på att du måste anpassa om dig för den nya arbetsplatsen än en gång.
Tänk inte på att du lämnar ännu en arbetsplats där du lämnar delar av dig själv och ditt hjärta.
Tänk inte på dina kollegor som som får stanna en stund till, tänk inte på att du kommer sakna allt.

...Börja om igen och se hur länge vikariatet varar...




Fri vers av BlåOrdinärRos
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-25 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlåOrdinärRos
BlåOrdinärRos