Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser ni

Jag är stark.
Jag har allt.
Jag kan mer.
Jag känner mig bra.
Jag mår utmärkt.
Såg ni?
Nej klart ni inte såg.
Varför skulle ni se något ni inte vill se?

Det är klart att ni har nog med ert.
Ni kämpar för att hålla näsan ovanför vatten ytan.
Ni bara tar och tar och tar.
Det är ni, det är era liv som räknas.




Fri vers (Fri form) av BlåOrdinärRos
Läst 215 gånger
Publicerad 2018-12-31 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlåOrdinärRos
BlåOrdinärRos