Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villhavande

Jag är villhavande
Inte av materiella ting
Sånt finns det allt för gott av
Nej jag är blott villhavande
Av dom orden ni säger av misstag
Orden som ni slätar över med en dålig förklaring
Sparar jag vänder och vrider
Älskar




Fri vers av Patrik M
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-26 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik M
Patrik M