Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckligtvis

Är jag galen som litar på människan
Är jag sämre som inte armbågar mig fram
Visst jag har inte gjort karriär
Jag har befunnit mig funnit mig anpassat mig
Har vi lärt barnen att slå sig fram ?
Har vi lagt ribban ?
Känner inte igen mig i det
Är jag galen som litar på människan så...
Hellre det än motsatsen
Jag väljer att tro på det goda
Jag har inga ömma armbågar
Lyckligtvis




Fri vers av Patrik M
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-13 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik M
Patrik M