Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör du

Hör du bara vad jag säger ?
Eller lyssnar du
Uppfattar du mina ord
Eller bearbetar du dom
Det är skillnad mellan att leva nu
Eller att leva i förväg
Springa ifrån själen
Istället för att göda den
Hör du vad jag säger ?




Fri vers av Patrik M
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-29 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik M
Patrik M