Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De följande tre

Vem skulle vilja vara den som uppfann det första hjulet
Inte den här mobila poeten
Jag skulle vilja vara den som plötsligt kom på
De följande tre




Fri vers av Patrik M
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-23 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik M
Patrik M